öron, näsa och hals

Japp där var vi på besök i morse då lillskrutt (den allra nyaste då då:P) skulle kolla sin hörsel! Allt var bra:D Efter det bar det av till folkparken för lek och picknick....me like! Wilmis busade omkring i flera timmar...Hade ju även med oss lite picknick vilket blev våran lunch=)

Framåt eftermiddagen tröttnade vi, Wilma hade blivit trött och parken var fullproppad med barn, så då åkte vi vidare till Söderköping för att hälsa på mor min.
Väl där kom Carina och Lilly på besök, vilket Wilma var överförtjust i, Lilly och Wilma lekte jättebra ihop trots att Lilly är två år äldre!
Vi fikade och var ute i lekparken:D

Lillebror har varit jättesnäll idag med, endast lite gos och matpauser mellan sovstunderna:P Ibland önskar man att han var vaken lite mer så man fick ligga och kolla på hans vackra ögon! Men det är minst lika mysigt att se en liten knodd att sova med!

nu är vi hemma och håller på med maten, blir lite sent idag men så är det ibland!

Förövrigt har jag halva saharaöknen i skötväskan just nu:P tror den behöver saneras!

Japp det var våran dag, se vad morgondagen har att erbjuda då...

Var tog det vackra vädret vägen?

...hoppas på att dessa moln bara är på tillfälligt besök, jag vill gärna vakna upp med en blå himmel utanför imorgon! Hoppas!

Iaf har jag pluggat hela dagen och umgåtts med min lilla pojke:D Lasse och Wilma har varit på öppna förskolan och lekt!
Nu tänkte vi passa på att baka lite bröd...wilma tog en sen lur och lillebror är helt utslagen han med:P Vädret vill ju inte bjuda på någon sol, så vi stannar inne och pysslar med lite annat.
Hinns ju inte med när solen är framme;P

Angående namn på lillebror är ingenting bestämt än....vi har ett som troligen blir hans framtida namn, som känns rätt!
Men vi känner lite på namnet än sålänge....Inget är helt klart än och vi har några andra namn som med passar fint på lillgrabben:D
Inget av de namn vi hade som favoriter innan känns helt hundra...och helt andra namn har blivit nya favoriter....precis som med Wilma!
Haha....
men varefter kommer även lillebror få sig ett namn ♥

Jahopp bege sig ut i köket då!

1 vecka:D

Hipp hipp hurra idag blir lillebror en vecka gammal:P
Oj vad veckan bara rusat iväg, lever i min lilla bubbla här hemma och njuter fullt ut!

Han är så snäll (knappt att jag vågar skriva det, för då blir det väl andra bullar här hemma:P), sover för det mesta och när han väl är vaken ligger han gärna och bara lyssnar och tittar på oss ♥ Men som jag redan sagt är han en riktig sjusovare, mest vakentid på morgonen och kvällen!

Under veckan som gått har Wilma hunnit med att bli 20 månader ♥
Jag som tyckt att hon är min lilla bebis hela tiden börjar förstå att hon med blir äldre, speciellt nu när man har en liten knodd att jämföra med.

Tiden bara rinner iväg, jag förstår inte var dagarna tar vägen ibland!

Under veckan har vi nog hunnit med att fika med alla de nära och kära, förutom min mormor och morfar...de dyker nog upp dem med under den kommande veckan. Annars har vi mest tagit det lugnt, njutit av det vackra vädret och haft det hur mysigt som helst...INTE ofta jag ser min älskade Lasse så mkt som jag gjort den här veckan, och det uppskattas enormt mkt!
Även Wilma tycker om att ha pappa hemma, och blir en riktig pappagris då:P Jag duger absolut inte!


Kommande vecka har vi tänkt att fortsätta i samma spår:D Lasse och Wilma ska till öf och leka, så även han får se den sidan av Wilmis.
Sen tänkte vi även besöka en förskola i området som jobbar med "ur & skur" pedagogik. Vi tror det kommer passa Wilma som handen i handsken, då hon älskar att vara ute och vill helst inte vara inne och leka! Som det ser ut just nu är vi ute från frukost till kvällsmat, varje dag i stort sett...
Att ha henne inne en heldag innebär att hon blir rastlös, gnällig och lite små deppig....
Så vi tänkte iaf göra ett besök för att se vad vi tycker!
Sen ska det ju såklart kollas på alla fina bilar 1 maj:D Kanske Wilma med får åka lite karusell.

Jahopp, nu ska jag börja skala potatis för vi ska grilla!:D Och vad är inte godare till grillat om inte potatisknyten....

Hoppas ni får en fin kväll=) 


Bildbomb :D

Här är en bild på våran "lillpojk" som nykläckt:D



Visst syns det att dem är syskon?! Här kommer ett kort på Wilma, bara dagen gammal!


Här är ett kort på lillebror när han är 3 dagar gammal, visst förändras dem fort!
Här har svullnaden lagt sig i ansiktet och jag tycker Wilma och lillebror är slående lika...
Men lillebror har något mer hår och det är mörkare, betydligt mörkare...


Här är ett kort på min stora prinsessa med sin pappa! När man börjar kolla på gamla kort ser man att hon har förändrats massor hon med.




Trött, sliten men så lycklig:D
Vi har det bra här hemma, lite kaotiskt när alla ens rutiner helt plötsligt försvinner!
Lillebror är en riktig tröttmössa under dagarna, sover för det mesta...men när kvällen kommer vaknar han och gör oss sällskap=) Tur att han är så söt att man inte kan bli irriterad;P
Inatt låg vi o kollade på varandra till klockan två, då tog han första sovstunden för natten.

Just nu kämpar vi på med amningen. Jag vill verkligen att den ska fungera lika bra som med Wilma! Har ju haft en lite jobbig start då vi behövde tilläggsmata honom i början.
Precis som när ett barn föds med låg födselvikt måste även stora barn tillägg för att blodsockret ska hålla sig stabilt. Det har gjort att jag hamnat lite efter i den mängd mjölk han faktiskt behöver från mig nu när han slutat fått ersättning.
Men vi kämpar på för att få det att funka, ammar nu typ varannan timme då han är konstant hungrig. INTE konstigt om jag inte har så mkt att erbjuda än;P
Denna intensiva amning har gjort att jag fått lite problem med sår, som gör så ont att jag bara vill grina varje gång det börjar närma sig för matdags:/

Men gissar att det kommer bli bättre inom de närmsta dagarna, så vi blickar framåt!

Sömnbristen sliter nog på oss alla just nu, förutom på lillebror som sover som en stock när det passar honom:D
Wilma är lite mer lättretlig och inte riktigt sig själv...men tror det blir bättre så fort hennes rutiner inte störs längre.

Ja det var väl en liten uppdatering om vad som sker hemma hos oss just nu! Men som sagt mår vi alla bra och är hur lyckliga som helst:D

♥ Wilma & Lillebror ♥


förlossningsberättelse

5120g och 56 lång! Snacka om att vi var chockade när vi fick reda på det, hade ju blivit uppskattad till ca 4 kg dygnet innan....
Förlossningen blev lite väl omtumlande.

Till er som vill läsa och inte är allt för känsliga (berättelsen är inte till för att skrämma upp någon, utan är helt mina egna upplevelser och känslor, ingens förlossning är den andres lik!):

Jag var på kontroll uppe på förlossningen lördagmorgon, då gjordes också en hinnsvepning. Jag var då öppen 3 cm och livmodertappen utplånad och helt mogen. Värkarna började direkt efteråt med ca 10 min mellanrum hela dagen men gjorde inte så speciellt ont. framåt lördag kväll började värkarna kännas ganska rejält och komma allt tätare. Vid ett på natten var värkarna så pass att jag behövde andas igenom dem och med 5 minuter emellan. Förlossningen tyckte då att jag kunde komma upp eftersom de hade det jättelugnt:D Väl uppe på förlossningen blev jag väl omhändertagen, enda patient den natten:P Blev undersökt och det konstaterades att INGENTING hänt! Jaha pinvärkar även denna förlossning....
Jag fick sedan bada, vilket var helt underbart! Låg och njöt i värmen i flera timmar...
Klockan 4 var värkarna så pass onda att jag fick börja andas lustgas...hade då bara öppnat mig en endaste centimeter till....kände just då att jag bara ville ge upp, varför kunde inte jag med få en enkel och snabb förlossning...jag var ju trots allt omföderska!

Eftersom bebisen hade uppskattats till ca 4 kg och att jag hoppades på att allt skulle gå fort tackade jag nej till övrig smärtlindring, jag klarade mig bra med bara lustgas under Wilmas förlossning.

Det hände inte mkt på ett par timmar mer än att värkarna blev jobbigare och jobbigare. Kl 9 var jag öppen 6 cm och då beslutade dem att ta hål på hinnorna så värkarna fick lite mer effekt.
Väl gjort kände jag direkt att värkarna blev mer intensiva, men jag kände också en annan slags smärta som jag inte upplevt under Wilmas förlossning.
Bm sa att det bara var jag som hade glömt bort hur pass det verkligen kändes. Vid det här laget hade inte lustgasen någon effekt alls för mig utan jag valde att strunta i den och istället koncentrera mig på andningen.

9:30 började jag få krystvärkar, blev undersökt och det konstaterades att jag fick krysta.
Vid min första förlossning upplevde jag krystvärkarna som sköna, man kände att bebisen var på väg ut...den här gången var det helt stumt!
Just då fick jag panik, efter att ett par krystvärkar gått och jag fortfarande inte kände att bebisen rörde sig neråt.
Det gjorde så ont och jag sa (troligen skrek) att det här går inte:P De skulle då lägga en bäckenbottenbedövning på mig...
Just vid det tillfället såg min sambo på mig hur pass ont jag hade, och så ramlade han ihop! (under wilmas förlossning var jag knäpptyst och lät kroppen få jobba själv, han blev nog chockad över hur jag uttryckte smärtan. Förra gången upplevde han bara förlossningen som intressant, nu var den bara jobbig för honom med)
När han svimmade kom det typ in 6-7 stycken till på rummet och det blev kaos. i vilket fall som helst fick de liv i honom och han han lagom vakna till när bebisen kom ut:D ingen bedövning hann läggas...9:45 föddes han:D

Alla var nog lika chockade när han vägdes och mättes....inte konstigt att jag hade ont! Trots hans storlek slutade allting väl iaf, och han är frisk och välmående!
Fick en liten bristning ytligt, men ingenting jag märker av direkt:D Detta av den anledningen att jag hade en helt lysande barnmorskestudent som guidade mig genom krystvärkarna och höll emot så att kroppen hann töja i sin takt....hon var verkligen guld värd genom hela förlossningen!

Är så lycklig att allt slutade väl, för nu i efterhand tänkter jag bara på hur det hade kunnat sluta! Efter Wilmas förlossning sa jag att jag kunde göra om det om en vecka, den här gången säger jag ALDRIG MER! Om vi ska ha flera barn i framtiden ska jag gå i samtal för min förlossningsrädsla och få det beviljat med igångsättning redan i vecka 38 eller planerat snitt...för jag föder inte en sånn här stor bebis igen naturligt.
Vissa säger att man inte känner någon skillnad på hur stort barnet är, men det gjorde jag iaf...men det värsta var att personalen har nonchalerat mig hela tiden när jag sagt att det är mkt bebis i magen! -Nej,det är kissblåsan som gör ont, du har bara glömt hur det är att vara höggravid. -Nej, det ska kännas så. Det är bara du som glömt bort hur pass ont det gör att föda barn.....Just nu är mitt förtroende i botten.

Det är tur att man får en sån underbar liten bebis efter allt jobb. ♥ Han är helt gudomlig! Och Wilmaskrutt är så duktig och "hjälper till" med allt...hämtar napp och klappar bebis när han gråter. Lite väl hårdhänt emellanåt men hon menar ju bara väl ♥

Nu när vi alla hemma och mår bra, sambon är lite öm i huvudet bara efter smällen i elementet:P
Än sålänge heter han bara lillebror:D

♥ Nu är han äntligen här ♥

17/4-11 klockan 9:45 föddes Wilmas lillebror! Efter en omtumlande förlossning för både mamma och pappa fick vi äntligen träffa dig, din underbara lilla varelse ♥

Vi mår alla bra och är nu på hemmaplan igen!
Han är en frisk och välmående pojke på....tro det eller ej, 5120 g och 56 cm lång:D

♥ Lillebror ♥

(återkommer med bild när vi landat lite)


FÄRDIG!

Haha nu har jag skrivit veckan prov färdigt....skönt det!
Ligger ju efter med en inlämningsuppgift fortfarande, men den orkar jag inte med just nu....
Den får vänta på bättre tider:P

Jag ser ju iaf till att jag inte halkar efter mer nu....vill ju inte ha ett berg med uppgifter i slutet av kursen att ta igen.

NU ska jag ut i solen och njuta lite:D
Vilket kanonväder det blev nu på kvällen!

Mina älsklingar är redan ute och gungar, Wilma älskar att gunga!
Igår gungade hon i  1 1/2 timme i sträck!
Stackars mor min hade träningsvärk i  armarna idag:P Förstår inte att hon tycker det är så kul, hon tycker det är minst lika roligt efter en timme, skrattar konstant:D:D
I torsdags satt hon i gungan och nästan somnade, men så fort man slutade att gunga blev hon ledsen! Haha lillstumpa som inte vill ge upp trots att ögonen inte orkar hålla sig uppe!

Neee ut i solen var det:D
Ha en bra kväll gott folk!







LÖRDAG.

Hej!

Idag har vi varit på kontroll uppe på förlossningen..vilekt gick bra! Mitt blodtryck hade helt plötsligt gått ner och är bättre än vad det har varit under hela graviditeten? :O inte mig emot, men huvudvärken och yrseln hänger kvar iaf konstigt nog....trodde det berodde på det höga blodtrycket...Ajja skönt att veta att blodtrycket är bättre, har ju inte lust med en hjärnblöding direkt:P

Bebisen mådde bra och hade tillräckligt med fostervatten fortfarande, läkaren uppskattade storleken till ungefär 4 kg...och jag får ju inget annat än att lita på henne då! Så det kändes skönt det med.

Till er som varit med förr och förstår vad det innebär så: Var livmodertappen mjuk och nästan helt utplånad. Jag var även öppen 3 cm....vilket innebär att jag trots inga känningar är på god väg:D Visst man kan ju ha så i veckor, men hade varit tråkigt om hon undersökte mig och kom fram till att allt var helt oförändrat!
En hinnsvepning gjordes också för att hjälpa mig lite på traven;P Så vi får se.....

Hon trodde väl att det skulle komma igång spontan de närmaste dagarna....men om det skulle bli aktuellt med en igångsättning så skulle inte det heller vara några problem. Skönt att höra!

Är inbokad på onsdag klockan 8:00 för en överburenhetskontroll. Om fostervattnet hade minskat mer då blir det en igångsättning...då kan dem inte hålla på det längre.
Om allt ser bra ut då får jag nog iaf komma in på torsdagen för en igångsättning...Men just nu håller jag tummarna på att det får komma igång spontant:D

Nu ska jag roa mig med lite plugg....måste verkligen ta tag i det! Hoppas hinna jobba ikapp lite idag:D

Ni får ha en bra lördag=)
Hejsvejs! 

Natti natt:D

Jag är helt slut, orkar inte en sekund till!
Lasse sitter med myrögon....tror det är dags att inta sängen för oss:P
Haha, ibland spelar det ingen roll att det är helg....är man trött så är man:D
Vi hörs imorgon vänner!

Förlossningen kl. 9:30 så återkommer efter det med besked om vad som händer!
Dessa jäkla kontroller, men det är ju för bebis bästa:D
Ni får sova så gott, det ska jag...
Natti!


Hemmagjord potatissallad!

Japp idag tänker vi tända grillen och jag ska göra potatissallad:D Den är kanongod! Allra helst vill man göra den med färskpotatis och gräslök, men eftersom dert inte riktigt är säsong för det än gör jag den på vanlig fast potatis (men skalad då) och med rödlök.

Har direkt inga mått på hur mkt av något utan det göra jag efter smak=)
Iaf ska det vara ungefär 50/50 av creme friache och gräddfil....

ca ingredienser:
3 dl gräddfil
3 dl creme friache
Några matskedar majonäs
lite senap

Potatis
Äpple
Rödlök/ Gräslök
Massor med färsk dill!
(eventuellt lite små kapris)

salt och peppar

Blanda ihop och smaka av till önskad smak uppnås.
Det ska vara övervägande potatis i, men med lite äppel och lök bitar då och då=)

Ni får ha en fin kväll, det ska jag :D

Även den här helgen kom....

...utan bebis!
Eller jag brukar räkna det som helg från och med 16:00 på fredagarna, så några timmar till har du på dig lillskrutt:D
Hihi, tror väl knappast det eftersom jag inte  ens har några sammandragningar alls just nu...Ibland känns det som att utvecklingen går bakåt istället:P

Sitter för tillfället och väntar på min mor som är på väg hit, sen ska vi äta frukost=)

Ser inte fram emot en dag i viloläge, blir så extremt rastlös! Men jag ska iaf försöka få lite studier gjorda när jag ändå bara sitter och glor:P Inte det lättaste med mitt huvud och syn, men ändå....Måste ju underhålla mig med något!
tror även jag pallrar mig ut på gården och läser...skönt med lite frisk luft och sol medan man pluggar. Om nu inte den hinner försvinna innan lunch (solen kommer in på våran uteplats då:P)..

Ja det är väl min dag då....(Lika rolig som vanligt).
Ni får se fram emot lite roligare läsning sen när bebis kommit, för just nu finns det inte mkt att skriva om!

40+5 idag, det är dags nu! (verkar som du inte förstått det...men jag lovar att vi ska ta hand om dig minst lika bra som du har det i magen:D)...

Hoppas ni får en fin fredag!

Reine och Mimmi i fjällen:D

Ni missar väl inte Reine och Mimmi i fjällen som just nu går på tv 4+??
Tycker om att kanalen ska köra svenska filmer ett tag framöver på tordagar kl. 21:00:D

Nu checkar jag ut för idag.
Huvudet håller på att sprängas i bitar och just nu vill jag inget annat än krypa upp i min sambos famn ♥
Vi höres imorgon!
Natti


Det suger....

...att vara sängliggandes! Bara för att man inte får göra något, känner man att allt vore roligare än det här.
Roligt att bara växla mellan datorn, tv:n, plugg och läsande...!!

Aaaah ena stunden är det ända man önskar att få slänga sig på soffan och inte bry sig om något, sen när man väl får det...blir man bara rastlös.

Jahopp, nu då?


=(

Som väntat hade blodtrycket stigit ännu mer...160/100...Hrrrmmmm inte bra! Har ju känt de sista dagarna att jag varit mer yr än vanligt, huvudvärk, konstiga konturer på alla saker och en konstig känsla av att vara frånvarande.

Blev iaf skickad till sjukhuset där det gjorde kontroller på mig....Bebis mår fin fint, värre med mig som sagt! Nu är det sängläge som gäller för mig till på Lördag, då jag åter igen ska på kontroll.
sen söndag är det bedömningsmöte och UL...Nervöst!
det får gärna hoppa igång innan det för jag vill verkligen inte bli igångsatt....och heller inte veta hur stort barnet är, är ju skrämmande att få reda på att man ska föda fram 5 kg bebis!
Inte för att det kanske är säkert att bebis är så stor, men.....Hade idag hoppat upp till det övre sträcket på kurvan när det gäller tillväxt:O
Jag vet att de flesta säger att det inte varit några problem med att föda en stor bebis, eller att det inte är någon skillnad...men rent mentalt känns det svårare att föda en stor bebis mot en normalstor....

Om man är ovetande lider man ju inte av det:P

japp nu håller jag tummarna innan söndag! Men det verkar ju inte lovande....

Nu ska det vilas sen ska det pluggas lite, om huvudet tillåter;P


40+4

Hej!

Idag ska Jag som tidigare nämnt till barnmorskan, får se vad vi hittar på:P 40+4 idag....ja dagarna rullar på trots allt!
40+5 var ju en vanlig dag att få sin bebis på enligt statistik, så vi hoppas väl på det då:D

Vädret är inte allt för lovande idag, men får väl sätta på sig en extra tröja så överlever man det med! annars ska jag nog mest ta det lugnt idag, mamma kommer och hjälper mig genom dagen...och jag kan behöva lite slapp idag, för natten har varit hemsk.

Ja men vi får väl se om vi hörs sen senare!
Bye....

Livet lite lättare:D

Ja, idag har det varit en kanon dag! Lasse kom ju hem idag för att ta hand om Wilma...Imorgon och på fredag erbjöd sig min mamma att vabba, så hon kommer då och hjälper mig med Wilmis:D Vilket betyder att jag inte längre behöver slita på min heeeelt utslitna kropp.

Skön känsla att inte behöva tänka på hur man ska lösa varje dag framöver...Nu kan jag koncentrera mig på att försöka må så bra som möjligt! Min mamma ska verkligen få en stor bukett blommor när allt är över, hon är verkligen en ängel som ställer upp så mkt! Visst det gör man väl för sina barn...men att ta ledigt från jobbet för att komma och ta hand om oss! Hon är verkligen guld värd ♥

Skönt för Lasse med att jag får hjälp under dagarna, så slipper han dra det tunga lasset när han kommer hem och bara koncentrera sig på att umgås med mig och Wilma! :D

Ja livet känns betydligt lättare!

Men nyfikenheten och längtan efter att få träffa våran nya familjemedlem har inte förändrats:P Åååh vad vi längtar efter dig!


Sjukskriven=(

Japp från och med idag är jag sjukskriven! Låter kanske konstigt för er att man kan bli sjukskriven från sin mammaledighet, men så är fallet...
Jag är inte frisk nog att ta hand om Wilma, därför blir jag sjukskriven och Lasse får komma hem på tillfällig föräldrapenning/ VAB eftersom inte Wilma går på dagis.

Känner mig oerhört stolt att jag stått ut så länge som jag gjort med att ta hand om henne helt själv i veckorna trots att jag haft så ont.
Är ju trots allt 40+3 idag....så tror ju inte jag behöver vara sjukskriven allt för länge!

En enorm lättnad har precis intagit min kropp....den här veckan har varit så kämpig....att få bekräftat att man kan gå hemma och vila upp sig är det bästa som kunde hända just nu!
(frågan är bara vad Lasses chef säger:/)

Imorgon är det barnmorskan som gäller! Pratade med henne nu på morgonen, och hon tyckte att jag skulle gå med på en bedömning på förlossningen...
Vi får se..
ska iaf träffa henne imorgon och hoppas att hon kan skicka mig på ett tillväxt UL, så jag kan ta ställning till om en igångsättning redan nu.
vill ju helst att det sätter fart av sig självt...meeeen...vi har väldigt stora barn i släkten, så vill ju inte att barnet blir allt för stort i magen. Känner mig lite nervös inför förlossningen, tänk om det är 5 kg bebis!
Nja, en läkare kan ju iaf göra en bedömning på storlek, så kan jag sedan ta ställning hur jag vill göra...

Hoppas ni får en bra Onsdag!

Desperate Housewives

Ja sitter just nu och kollar på den serie som varit min höjdpunkt i tv-tittande varenda vecka, ja i all evighet typ....Men måste säga att jag börjar tappa intresset. vet inte om det är den här säsongen som är seg i början, eller om det helt enkelt är en skit säsong:/ Jag ska ge den en chans...men nja, lite besviken är jag!
Vi får se om den utvecklas:D

Som många andra serier som går på tv:n kanske den här med har en tendens att spåra ur. Vet inte hur de tänker, men dem måste väl komma på nya saker hela tiden, tillslut är hela serien flippad!

Lost, prison break, heroes...blir desperate housewives ännu en till i det långa ledet med serier som spårat ur?
Vi får se!


Ännu ett inlägg....

Haha, jag som inte skulle skriva något mer idag:P

Måste säga att jag är på mkt bättre humör nu, trots mina krämpor;)

Min pappa kom förbi förut och tog med Wilma ut och lekte....Han kom som räddaren i nöden! Jag fick lite egentid ihop med lite böcker och friskluft.
satt och pluggade ute medan dem lekte, och kände hur mitt lugn kom tillbaka...
vad lite tid för sig själv kan göra susen:D

BYE.

Nej, jag är inte bitter:P

Haha känner nu när frukosten kommit ner i magen att jag kanske tog i lite väl hårt förut!
Inte med om hur jag mår, utan om hur jag hoppar på andra människor!
det är ju inte deras fel att jag mår som jag gör...
men ibland känner jag mig bara....bitter?!
Bitter över att de man själv ställer upp på inte finns där när man behöver dem.
Eller?!
Det är inte heller rätt uttryckt!
Att de inte förstår att man behöver hjälp, utan att jag ber om det.
Jag vet att det är mkt begärt att andra ska kunna läsa mina känslor och förstå att jag behöver hjälp, men samtidigt är jag så trött på att alltid vara den som behöver hjälp.

Kan du ge mig ett glas vatten?
Kan du lyfta upp wilma på skötbädden?
Har du lust att hjälpa mig plocka upp leksaken från golvet?

Nej, man blir så trött på att hela tiden känna sig handikappad och hela tiden be om hjälp.
Jag vill att folk ska förstå utan att jag säger något, men det är ju på tok för mkt begärt.
Framför allt av sånna som själva aldrig har haft ont i sitt hela liv...
Det är för svårt att förstå att man kan ha så ont att det känns som man ska svimma om man reser sig upp, eller att det svartnar för ögonen när man ska vända sig i sängen.

Själva problemet är att jag är för stolt och självständig för att be om hjälp. Jag vill inte känna mig liten och värdelös.
Därför....ber jag inte om hjälp, utan gör det själv om ingen annan gör det.

Är sååååå trött på att säga tack för hjälpen!

Så förlåt till er som känner er träffade av mitt förra inlägg, jag vet att ni menar väl.

Tisdag och Huvudvärk....

Varning!
Ett gnällinlägg, om ni inte vill höra massa gnäll kan ni sluta läsa nu!¨
DET ÄR ETT LÅNGT INLÄGG!

JA, vakande idag vid åtta tiden...Hade räknat med att få sovmorgon för min lillstumpa sov ingenting under dagen igår och höll igång till halv tio igår kväll (vet inte vad som flög i henne, vårkänslor kanske)....vilket fall som helst låg hon och babblade och skulle upp ungefär vid den vanliga tiden.
Väl slagit upp ögonen känner jag att det här inte blir någon bra dag....huvudet håller på att sprängas i bitar!!
Min lilla trollunge börjar med allt bus hon kan komma på....hämta pappas grejjer, leka med spegeln, försöka stoppa mobilladdaren i kontaktuttaget....När man inte orkar hittar hon på de mest livsfarliga saker hon kan komma på!

Väl uppe ur sängen har jag lyckats fått en bajsblöja på min lott.

Kommer sedan ut i köket, ser att hela diskbänken är full....FULL....med disk. Jag vet ju att det inte blir gjort av sig självt, men eftersom jag hade i stort sett varit hemma hela dagen igår själv med Wilma hade jag inte hunnit med det mellan matlagning, lek, krämpor och grannungar som släpa in halva trädgården i mitt kök ( trots att jag sa att dem inte skulle komma in)...Lasse var hos tandläkaren och sen var han iväg och tränade, hade jag hoppats att han hade gjort en hjälpande insats på morgonen. (förlåt älskling, inte meningen att kasta skit över dig, men idag får nog alla lite).....

Förövrigt förstår jag inte mammor som jämt bara släpper ut sina barn att leka helt själva, så de hänger efter andra vuxna i brist på uppmärksamhet hemifrån! En sak om de vill leka med Wilma, men det gör dem kanske en kvart....sen har Wilma tröttnat på dem och de hänger efter mig eller sitter och babblar med mig och mina gäster....KUL!. jag har inte tid med att leka dagisfröken åt andra ibland! När jag frågar var mamma är får man som svar att hon var trött så hon gick och la sig:O?!
(Jaha vet hon ens om att ni är ute?)

Låter nu som jag är världens surtant, men det är inte första gången de här barnen hälsar på oss. Och de förstår inte ett nej. Om ja gsäger att de får komma och leka en annan dag med Wilma står de och hänger och pratar ifrån våran grind....Hrrmmm....det får ju verkligen Wilma att vilja stanna inne på tomten:/

Tycker synd om dessa barn men samtidigt vet jag att jag bara gör dem en björntjänst genom att ta hand om dem. det ger ju bara mamman ännu mer möjlighet till att inte bry sig.
Hmm...


Ringde sen iaf Lasse och frågar om han kan komma hem idag....jag orkar inte med den här dagen helt enkelt. Men nej det kan han inte, blir ledsen och lyckas inte få iväg ett ord mer i telefonen så vi lägger på.

Ja, och nu sitter jag har och försöker hitta några krafter att ta mig igenom dagen....

Känner mig som världens sämsta mamma som inte orkar med den person jag älskar över allt annat!
(så gråter vi några tårar igen)....

Ja då har jag berättat om min start på dagen.
Kommer nog inte uppdatera något mer idag.
Mår ju skit.

(Ja jag vet att jag kan ringa BM om hur jag mår, men det blir ju bara med resultatet att jag måste ta mig dit för kontrolll, vilket inte går iaf....)
Vadå fånge i sitt eget hem?

Egentligen har jag tusen saker till att gnälla över, men eftersom jag inte vill bli osams med de som ska räknas som våra nära anhöriga låter jag bli! (Tror Lasse tycker det är skönt om jag håller tyst....:P)

Meeeeen....
TACK! för att ni ställer upp när ni ser att jag inte orkar...
Ja men fråga gärna hur jag mår och om jag har ont....Jag är ju verkligen den person som kan visa känslor helt öppet framför andra människor.

Mitt "jag mår bra" svar är bara ett tecken på att vi ses alldelles för sällan.
Och OM man nu vill hjälpa till att underlätta så kom gärna och lek med Wilma, eller håll mig sällskap...
men ni hjälper inte till genom att komma och fika, utan att ens erbjuda sig att lyfta upp Wilma i sin stol!
det blir bara massor med extra jobb för mig....
det ska serveras fika och plockas fram och bort, disken ska tas hand om och allt ska torkas av.
Hur kan man tro att det underlättar för mig?

Ja, jag vet att det är helt förbjudet att i detta land att kritisera andra på ett så öppet sätt!
Och jag vet att det är förbjudet att tycka så synd om sig själv!
Och vad har jag för rätt av mina anhöriga att kräva lite hjälp?
(det är ju vårat beslut att välja att skaffa ett barn till, inte någon annans)
JA, jag vet att jag framstår som lat just nu!

Grrrrr.....

Så.
Nu känns mitt liv lite lättare.

JAG HOPPAS ATT SOLEN VILL VISA SIG IDAG, SÅ JAG FÅR LITE MER GLÄDJE I KROPPEN!
(Men med min tur, knappast!)


Ja nu har jag avreagerat mig lite.
Så nu ska det mysas med min Lillfis, jag får ju en sån ångest när jag inte orkar med henne...trots att jag inte visar det för henne! skulle ALDRIG falla mig in att visa mig irreterad på henne när det inte är hennes fel.
Hon förtjänar all kärlek och uppmärksamhet hon kan få!

♥ WILMA ♥

NU ska jag rycka upp mig och försöka få i mig lite frukost! sen ska vi nog ut i lekparken:D
Här ska INTE städas:P
(Hihi vet ju att du läser älskling, så nu förväntar du dig inte att något är gjort här hemma när du dyker upp;P)
Oja, disken kommer stå kvar hela dagen...för jag når inte att plocka ur den undre korgen:P
Du ska veta att jag älskar dig enormt mkt. Inte många som skulle orka ta hand om en sån flickvän i så många månader...Blir en bagatell för dig att ta hand om två barn, du har ju redan övat ett par månader;P

Japp nu känns allt bättre!
BF+3 idag (vi längtar efter dig bebis) ♥

( och till er som tar åt er av inlägget...NEJ det är ingen ide att komma hit idag för att hjälpa mig! Jag har klarat mig utan eran hjälp de senaste månaderna, då klarar jag nog några dagar till)

Hejsvejs!
(Medan min busfia plockar sönder en krukväxt)






BF+2

Hej:D

Idag är det åter måndag, och vi har fortfarande ingen bebis hos oss:P
BF+2 idag....
Nu får den gärna stanna till på Onsdag, då det är lite lättare för oss med barnvakt än om den skulle komma det närmsta dygnen!

Idag då;

Har jag ju självklart inget direkt inbokat, hade ju tänkt mig att jag hade haft fullt upp som tvåbarnsmamma vid det här laget;P
Vädret är inte heller det roligaste, men det bryr sig ju inte direkt Wilma om så ut en sväng ska vi iaf:D
Tror jag ska försöka plugga lite trots huvudvärken, sen ska det nog vikas tvätt och städa av Wilmas rum...som har en förmåga att bli upp och ner inom loppet på ett par timmar:P
Vilken tur för mig att jag har en lillfis här hemma som älskar att "hjälpa till" när jag städar=)
Hon blir ju överlycklig när dammtrasor och liknande åker fram!

OM jag har tur kanske Wilmas morfar kan komma och leka lite med henne medan jag läser:D Vore ju toppen....
Ja det var väl ett par ord om vad vi ska pyssla med här hemma.

I fredags blev vi av med ett par relativt nya däck med fälgar såklart=( De som snodde dem tog även våran vagn vi brukar ha i bilen...+ lite andra småsaker!
Inget kul kan jag lova!
Roligt att sitta en vecka innan sommardäcken ska på utan.
Vi får se vad folksam säger, men eftersom vi har försäkring med en extra drulleförsäkring borde det ju inte bli några problem...men gissar att vi måste ligga ute med pengarna för däcken iaf! Måste ju byta under veckan nu.
Vagnen var iaf bara ett år gammal och bara använd som en extra vagn när vi varit på stan och liknande=(...

Lasse ringde polisen nu på morgonen så vi får se vad dem säger...En stöldanmälan är gjord, sen får vi se om de går vidare med det! Där däcken+ vagnen stod är det kameraövervakat, så det säger ju ganska mkt om dem som tog sakerna:P
Antingen har dem stenkoll precis var kamrerna är eller så är dem ju helt dumma där uppe!

Ajja...hoppas ni får en fin måndag:D



Grillpremiär:D

Idag under lunchen hade vi grillpremiär här hemma:D
Min mamma och Peter gästade oss, vilket var trevligt!

Nu är jag så himla mätt att jag tror att jag ska ta mig en tupplur:P
Ajaj inte bra att äta för mkt! (men så svårt att låta bli när det är gott....)


I förmiddags bakade vi bullar, mums! gjorde hälften kanel och hälften vanilj....problemet var bara att vi glömde socker emellan på kanelbullarna:P
Hihi, blev nyttiga bullar det:P
Men de andra blev ju lyckade!

Ha en skön söndag mina vänner:D


Heartbreak kid

Ja nu har jag krupit upp i soffan för att kolla på heartbreak kid. visst att det är en film man sett tusen ggr men det gör ju att man inte behöver vara allt för inne i filmen för att hänga med;P
...då kan jag passa på att prata lite med min gubbe och vika lite tvätt samtidigt!

Efter våran lur (ja, jag kunde inte låta bli att slumra till själv), lagade vi tacoköttfärssås...blev kanon ihop med en sallad:D Sen har vi varit ute och pysslat, lekt och gjort rent den gamla vagnen, som ska säljas! Tänkte tvätta upp klädseln åt den nya ägaren...kan ju vara lite trevligt:P

Vad pysslar ni med en lördagkväll?

Folketspark=(

Ja vi var förbi en sväng där folketspark låg när vi var små.....kan bara säga att jag blev så himla besviken när jag såg att det bara var en stor hög med sopor där.....
Varför har dem inte tagit hand om den parken för?

När vi var små lekte vi där ofta...var en jätterolig park för barn då.
Hmmm...usch!
Wilma tyckte det var kul ändå att traska omkring och plocka pinnar.

När vi kom hem igen åt vi jordgubbar på uteplatsen....mums! Såklart inte svenska, men supergoda ändå! Sen lekte Wilma i våran lekpark precis utanför dörren....den är iaf kanon:D

Nu sover mina älsklingar middag, funderar på om jag ska ansluta mig till dem med:P

Bye!

LÖRDAG 9/4

Godmorgon:D Eller?
Klockan är tio så det räknas väl näääästan som lunch snart!

Idag är det våran BF-dag....dagen vi alla har väntat på:D Men ingen bebis här än minsann:P
Varken jag eller Lasse hänger läpp för det, den trivs väl så bra inne i min mage! verkar mer som det är alla närstående som har bekymmer....
Konstiga sms och samtal:P
Ingen som frågar direkt ut, men hör av sig om de mest konstiga saker man kan tänka sig!
hihi....
Den ända som frågar är väl min mamma, men hon ska ju faktiskt vara barnvakt åt Wilmis när vi är på sjukan, så det är väl inte så konstigt om hon vill veta om jag har några känningar innan hon drar till jobbet=)

Ajja...nog tjatat om det! Ni kommer nog märka när vi fått vårat knyte, kan lova att jag vill berätta för hela världen!
:D:D

Igår var vi ute ända tills halv åtta då det blev storm och regn ute....vi städade ur bilen och lekte med Wilma i lekparken. Sen blev det lite talang på TV:n...var inga roliga med i "så ska det låta"...
Vid halv elva gav jag upp och bäddade ner mig i sängen med en tidning istället.

Idag då:
Just nu håller Lasse på att städa ur hos deras grodor...jag säger deras för jag är inte inblandad i Wilma och Lasses småkryp till husdjur:P de tycker det är roligt....så då får dem ha det för sig själva:D
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Förmodligen blir vi ute en heldel då vädret tillåter, dock lite blåsigt....men om blåsten lugnar ner sig framåt kvällen kanske det blir lite grillning på schemat...vi får se!

Ja dagen är som ni ser ett oskrivet blad, vi får se vad som faller oss in...
Kanske mata lite ankor?
Hmm.....

Ni får ha en trevlig Lördag:D


dags för fredagsmys....

Hej!

Nu blev ni allt oroliga när jag inte skrivit på hela dagen:P Kan tänka mig att det spekulerats angående om vi fått bebis eller inte:P....men icke!
Idag har jag pysslat med massor så har inte haft tid att säga hej:D

Wilma och hennes morfar har varit ute och lekt hela förmiddagen, så jag har jobbat ikapp lite...Måste säga att det känns kallt ute idag. Har suttit ute och pluggat och jag känner mig helt genomfrusen just nu! Så Wilma och jag ska krypa ner under täcken och ta en lur strax:D:D

Pratade med min Lasse nyss, tydligen mår han inget vidare...så kvällen ska spenderas i lugn ro här hemma! Hoppas han inte börjar bli sjuk....
Hade ju inte passat så bra just nu....
Iaf blir det fredagsmys i soffan här hemma, och det gillas ju skarpt!

Pratade med min kära mor förut...vi diskuterade lite om överburenhet och liknande....vad jag fick reda på var att alla pojkar i våran släkt valt att ligga i magen till typ 42+0 :/ Och mamma själv blev igångsatt när hon väntade min lillebror. Så risken finns väl att det blir lika för mig eller? Någon som vet om det är genetiskt?
I vilket fall som helst gav det mig ännu mindre hopp om att få se bebis den närmsta veckan, eftersom jag är inställd på en lillebror!
Hihi hur som kommer jag garanterat tro att det blir en pojke om bebis inte vill komma under helgen...Snacka om att jag kommer bli chockad om det är en tjeja till:D

Japp, det var min dagens....
Hoppas ni får en fin fredagskväll!

omotiverad....

Jag är så omotiverad att plugga för tillfället=( Egentligen har jag en del att ta igen...men min konstanta huvudvärk vill inte ge sig och koncentrationsnivån ligger i botten! Jag hade helt blint räknat med att kunna plugga ända tills jag låg på förlossningen men just nu finns ingen energi till det. Jag läser och läser, men det blir inget skrivet till mina inlämningsuppgifter, det står helt stilla där uppe:P

har pratat med läraren och hon sa att det inte var någon fara. Jag har all tid i världen att ta igen det sen, men känner hur ångesten stiger varje gång jag väljer att vila, kolla på tv:n eller sitta framför datorn...det är tid jag egentligen kunde lägga på att studera, även om det bara blir ett par ord skrivna!

Precis som för tillfället! Jag har ingenting att göra för min kropp är helt slut efter dagen...Jag har bara umgåtts med min älskade dotter, tvättat, lagat mat och städat lite.....med betoning lite! ändå är jag så slut att jag inte orkar ta mig upp från soffan...ett ypperligt tillfälle att plugga ikapp lite, men inte då! jag väljer i stället att sitta framför datorn för att sedan prata lite skit med min älskade sambo.
Sen blir jag för trött...

Ajja nya tag imorgon!

Blåsigt....

...väder ute idag=( tror inte vi kan gå ut, lillstumpa blåser väll iväg då:P

Idag vill jag bara ligga och sova=( är trött och har huvudvärk....usch!

oinspirerande=( (eller hur man nu stavar det)....

Ja så känner jag om bloggen just nu!
Jag har inte ändrat utseende på bloggen sen jag väntade Wilma och sen är jag jättedålig på att ta bilder för att lägga upp och visa=(
När jag väl tar bilder är jag för lat för att lägga in dem i datorn!
Neee...ska ta tag i det här vart efter....kanske i höst:P
Hihi har så mkt annat som känns viktigare just nu, och sen under sommaren vill man ju inte sitta framför datorn och göra en ny design....för det kommer att ta tid!
Har lyckats byta dator sen jag pysslade med sånt sist, inga program till det med andra ord...
Och sen kommer ja gnog inte riktigt ihåg hur man gör:P
så det får vänta:P

I väntan får ni nöja er med mitt envisa skrivande...och någon enstaka bild då och då:D
Nej, sova lunch var det!
bye


Hemma igen!

Allt var bra med mig och bebisen! Mina värden hade blivit lite bättre:O Så även om jag har ont och världens huvudvärk så mår min kropp bra i grund och botten...
De säger ju att en havandeskapsförgiftning inte går att bota förrän man har förlöst...men jag hade blivit bättre?! Hade ju inte sagt iofs att det VAR en havandeskapsförgiftning, men att jag visade symtom på det...så det är väl något annat som spökar...typ problem med bihålorna som kan ge världens huvudvärk! ajja...skönt att veta att allt är bra!
Svullen kan man ju bli ganksa så rejält mot slutet med:P

Fick iaf en nya tid torsdag nästa vecka...vi får väl se!
tydligen så var 40+5 en väldigt vanlig dag att få barn på och det är ju nästa fredag för mig:P
Samtidigt brukar man säga att andra barnet brukar komma i snitt tre dagar innan första barnets födelsedag, vilket är idag:D Inte högst troligt att bebben får bråttom ut ikväll dock....

Sen är den 9 april en topp under året, den dagen födds det mest barn enligt statistiken genom åren...alltså på våran BF-dag! Lördag....
Hmm...vi får väl se!

Inom ettt par veckor iaf:P

Vi var även en sväng på citygross och handlade:P
Jag som inte skulle anstränga mig....
Men kände att jag var tvungen att fira att jag inte längre behöver vara orolig för en havandeskapsförgiftning...iaf inte för tillfället!

Blev lite små saker, stövlar och sandleksaker åt Wilma, blöjor och en minikratta åt Wilma....som jag glömde framme vid kassan:(
typiskt mig....

Nu ska vi sova lunch, för det känner jag att även jag behöver idag:D Sen ikväll blir det plugg och pizzabak!

Mot barnmorskan:D

Japp känner mig lite bättre idag så ska ta mig till barnmorskan trots allt! Min kära far är snäll och skjutsar mig och tar hand om Wilma medan jag är där, så jag inte överanstränger mig idag igen...

Idag är det den sista inbokade tiden hos barnmorskan, lär väl iaf få en tid till nästa vecka kan jag tänka mig=)

Nu ska jag bege mig till badrummet för att göra iordning oss lite, kan ju vara trevligt att borsta genom håret och lite sånt innan man träffar på massa folk:P

Hoppas ni får en fin onsdag ♥


ONT!

Har så himla ont i varenda kroppsdel det går att ha ont i!
Därför tar jag nu en dusch och sen är det sängen som gäller....

Har haft en bra dag förövrigt, har umgåtts med min mamma...vi var en sväng i hageby och sen åkte vi hem till dem i söderköping...svängen på stan var en ansträngning för mkt för mig, ångrar mig något enormt just nu...men hoppas nu kroppen hinner vila upp sig ordentligt tills imorgon för jag ska till barnmorskan....
Om det inte känns något bättre imorgon lär jag nog få ringa och ändra tid till torsdag=(...i det här skicket kommer jag inte utanför dörren här hemma.

Godnatt.


Härliga sol:D

Igår skulle jag ju som sagt baka bullar, men inte blev det väl av! Min kära mor lyckades dyka upp och vi satt bara ute och njöt av den varma solen:D
Efter lunch var vädret kanon (iaf utanför min dörr) och vi begav oss ut! Lekte i lekparken med Wilma som fick sällskap av ett par flickor hon brukar leka med på ÖF...Roligt att lite mer folk visar sig i parkerna när solen tittar fram! framåt senare eftermiddagen började det bli lite kallt att sitta mitt ute i öppna parken, för det blåste ju en del igår faktiskt. Så vi begav oss in i trädgården och satt oss i lä mot husväggen:D

Tror inte vi gick innanför dörren förrän klockan närmade sig sju.....så var den dagen över!

Idag då, ser ju vädret lovande ut med=) Kanske hinner med ett bullbak nu på förmiddagen...men om inte så är det ingen katastrof. Sådana sysslor kan ju vänta till de dagar vädret inte vill sig riktigt;P
Sen ska vi nog bege oss ut i vårsolen!

Nu ska jag ringa Wilmas morfar och se om han vill komma över på en morgonkaffe! För vissa är det ju fortfarande morgon;P Haha.

Ha en kanon dag mina vänner!


4 april:D

Ja idag är det den 4 april, hade varit en bra dag för bebis att komma...4/4...ajja inte då!

Istället för att ligga på förlossningen verkar det som jag får sysselsätta mig med lite annat då! Hoppas vädret blir lite bättre så man kan gå ut och njuta lite...sen ska jag baka bullar tror jag! Alltid bra att ha när det kommer gäster:P

...till er som tror att jag är helt desperat att få min lilla bebis nu, så stämmer det inte alls! Klart jag är nyfiken och vill träffa min lilla skrutt, men känner ett större lugn den här gången än när jag väntade Wilma:D den får komma när den behagar, för att träffa bebisen kommer jag få göra ganska så snart ändå, varken jag går över tiden eller inte:P
men man kan ju alltid hoppas att det blir bebis snart:D:D

vad ska ni hitta på idag?


39 +0

O ja det närmar sig med stormsteg:D vecka 40 idag och endast 6 dagar kvar till BF! Vi får väl se när den lille vill anlända, gärna innan BF, men det är väl inte högst troligt då jag inte har en endaste känning för tillfället:P

Helgen har iaf spenderats i lugn och ro hemma:D Vi har mest varit ute och pysslat i trädgården, pluggat och fikat:P Folk har en tendens att bara dyka upp när det är helg, och man tackar ju inte nej till en kopp kaffe! Solen har inte direkt visat sig men det har varit milt ute, så med jackan på var det faktiskt helt okej att vara ute:D

Idag kom min älskade sambo hem med en överraskning åt oss....En babyjogger City select:D:D Ingen annan än jag kan vara gladare för tillfället!
Vi har letat vagn i stort sett sen vi fick reda på att vi skulle ha en bebis till, men ingen har passat oss riktigt...förutom city selecten, men vi har tyckt att det var för mkt pengar att lägga på en vagn. Jag har funderat fram och tillbaka och kollat på sneakvarianter, men inte hittat någon som passat mig eller våran livsstil...vagnen jag letade efter skulle fungera både på promenader i skogen, staden och vara lätthanterlig då jag ofta åker buss. Sen ville jag helst ha barnen vända mot mig, vilket inte alla dubbelvagnar erbjuder, och de som gör det hade oftast fasta hjul fram, vilket inte kändes smidigt. Alternativet var sulkymodellerna med småhjul, men dom går ju inte köra i skogen!!
Vilket fall som helst hade jag börjat bli riktigt desperat, en vecka kvar till BF och ingen vagn åt barnen=(

Lasse har väl märkt hur jag suktat efter vagnen, och varit orolig för att jag inte skulle hitta någon annan vagn som passade!
Så idag på eftermiddagen rullade han in en babyjogger city select i vardagsrummet:D



Nu återstår bara att se om den uppfyller alla mina krav, vilket jag absolut tror att den gör:D
Längtar redan till alla långa vårpromenader!
Tack älskling ♥


1 vecka kvar.....

...och jag känner att jag faktiskt har "njutit" färdigt av min graviditet:P Nu vill jag njuta av lite bebismys istället:D

Idag hade vi tänkt att grilla, men det verkar ju inte vädret vilja=( Ut och pyssla i trädgården ska vi iaf, men hade varit kul att ta grillpremiären med...men det får vänta tills det är bättre väder, inget kul att sitta ute och huttra:P

det ska hängas upp grind, klippas häck och ta fram bordet till utemöblerna:P Har hittills bara dragit fram stolarna, men nu vill jag ha ett bord med! Sen ska pulkorna in i förrådet, ingen mer vinter här inte:D:D det resulterar i att förrådet bör städas med idag...hmmmm känns som den här dagen bara kommer försvinna!
Självklart är det min Lasse som ska göra jobbet med lite assistans från pappa min och Wilmis....Jag orkar ju ingenting, så jag tänkte parkera mig ute och plugga lite:P
Nödvändigt det med!

Som sagt får gärna bebis komma nu, så jag med får hitta på lite roliga saker på dagarna=)

Hoppas ni får en bra helg:D

Namn.....

Våran kommande bebis kommer inte få något namn.....känns det som iaf...

Namnen har bytts ut flertalet ggr och inget känns helt hundra!
Jag vet att det var likadant när jag väntade Wilma, men ändå!
Just nu lutar det mot:

Lars Vincent Matias Nilsson
(Jag som absolut inte viljat ha samma bokstav i början av namnen på barnen, men Wilma och Vincent låter fint ihop)

Alla andranamn är klara när det gäller en pojke, Lars efter Lasse såklart och Matias efter min kära morfar!

Andra pojknamn som vi gillar men som lyckas vara upptagna av kusiner och syskon är: Albin, Viktor, Robin, Adam och Gustav! Jag hade tyckt att det inte spelade någon roll om en av våra kusiner som vi ser två ggr per år heter likadant...men där tycker vi olika:D

Andra namn jag tycker om som Lasse inte är lika förtjust i är: Edwin, Joar, Leo och Devin.
Vi tycker även att Milton är fint, vilket vi funderade på när Wilma låg i magen...men jag tycker inte det direkt passar med de andra namnen; Lars Milton Matias Nilsson eller Milton Nilsson:P haha låter ju dumt, svårt med efternamnet Nilsson!

Jaja vi får se, men för tillfället är det nog Vincent som gäller:D

Flicka då:

Ellen Louisa Nilsson
Agnes Louisa Nilsson
Majlis Lovelia Nilsson

Här är vi ganska överens, lutar mest mot Ellen...men Agnes är också fint! Majlis är efter Lasses farmor, vilket är lite ändrat eftersom det egentligen skrivs Maj-Lis:D Blir lite mer tantigt då:P Sen tycker jag även om Nelia, men samma problem där med efternamnet; Nelia Nilsson:P haha inte klokt ju....

Andranamnet är inte något speciellt bestämt, jag vill ha på L efter som Wilma heter Linnèa i andranamn. Men vi har inga släktnamn som ska ingå när det gäller en tjeja:D

Louisa tycker jag bäst om just nu, andra kandidater som gillas är; Lovisa, Lovelia, Lilja!
Lilja hade varit fint med tanke på att Wilma heter Linnèa i andranamn, då har vi två fina blommor här hemma:D


Haha, vi får se...blir ju inte klokare av det här:D Men skönt att skriva av sig så man vet hur man funderade i denna stund!

Nu blir det ett bad!
 


April april:D

Ja idag är det första april och det betyder att varenda kotte försöker lura en, eller skriva sanna saker som man ska tro att det är något lurigt med:P
Själv hoppar jag över den biten, och väljer att inte skriva något alls...Varken lögn eller något som är sant:P
IDAG ÄR JAG HELT NEUTRAL:D

Sen är jag grymt dålig på att luras så hade iaf inte blivit lyckat:P

Japp så är det! Nu ska jag och Wilmis slänga oss i ett bad, för vädret är ju inte roligt!
(Hmmm...är det sant eller falskt...ska vi verkligen bada? Är vädret skit? Luras jag nu? :P.....)

Hoppas ni får en fin fredag!


RSS 2.0