Helgen=)

Japps helg är det igen! Veckorna bara försvinner iväg....
Igår var vi hos Mamma och Peter och åt Tacos=) dem hade även lite andra gäster, trevligt trevligt=) Vi är ju lite små sjuka så valde att åka hem redan vid halv tio, men Peter skulle ju ändå upp och jobba vid sex imorse.

Idag har vi fullt upp här hemma, kommer några och hämtar vårat köksbord som vi sålt idag. skönt att bli av med det! så nu börjar jakten på ett nytt=)=)
Tatueringsmässan i borgen är ju i helgen, skulle vara kul att hinna med att gå dit imorgon....vi får se...Lasse är ju lite sugen på en ny tatuering så skulle vara kul att få lite inspiration där:D

Neee nu åter till arbetet;)

Begravning.

Idag skulle vi egentligen på begravning i Karlstad, vilket inte blev av då Lasse inte kunde ta ledigt och att det inte är kul att ta med Wilma på det själv.

Min tankar idag ligger i allafall hos er släkt vänner, Taisto och självklart Marjata.

Vad konstigt det känns att mista någon som bara för någon månad sen satt och höll Wilma, och var till synes frisk. 
Vila i frid, Marjata <3 


Onsdag.

Igår blev min lillplutta hela 8 månader, GRATTIS!
Idag var vi på BVC, Wilma var hela 71,5 cm lång och vägde 9970 g. Stora tjejen nu ju...

Resten av dagen har det inte hänt så mycket, precis som hela veckan hittills. Jag har lyckats ha huvudvärk i en veckas tid nu, inte kul! JAg blir helt utslagen av det, orkar inte med någonting alls....Inte nog med det har jag nog varit ute lite för lättklädd, har fått någon inflammation i nacken=(

Lasse är med sjuk men jobbar ändå, tror att han iaf blir hemma imorgon för han lätt inte allt för kry förut när vi pratade....
Vad som är bra är ju att Wilma är frisk och kry, vilket innebär massor med energi och lek här hemma! Blir ju så glad av att se hennes livsglädje=)

Ikväll ska vi ha lite mys i soffan, blir att kolla på new moon, vilket vi som småbarnsföräldrar inte lyckats ta oss till någon biograf att se. Fördelen med att se den hemma är ju att man kan sitta och prata under filmen, vilket inte brukar uppskattas i en biosalong=)

Förresten, vilket skitväder det har varit idag!! Vilket bakslag....

En Kärleksförklaring...

Jag kan inte på något sätt förklara i ord hur mycket du betyder för mig. Du är min andra hälft och kompletterar mina brister och fel, gör oss starkare ihop. INgen är perfekt, men ihop är vi perfekta Du får mig att känna mig betydelsefull även de dagar jag inte orkar med någonting. Du får mig att känna mig vacker även om jag har gammalt smink sen igår på mig. Du hjälper mig att bli ett bättre jag, du lockar fram mina bästa sidor.
Du gör mig lycklig.

jag vill dela allt ihop med dig, hela livet. Det som är så skönt är att jag vet att vi har hela livet tillsammans att göra allt det där vi drömmer om, vi behöver inte ha bråttom. Livet är just nu, varför gå miste om allt underbart vi får uppleva på vägen till våra drömmar.




Jag älskar dig!


YEEEEES!

Ååååh vad vi är lyckliga nu=) Vi har fått en lägenhet med stoooor uteplats!! vi kommer flytta in den 1 juni, vilket betyder att vi kommer kunna njuta hela sommaren av trädgården....och att vi kommer kunna grilla=D

Vi har sökt länge efter det perfekta boendet, och när vi var och kollade på den här lägenheten kändes det redan då som om det var vårat...Vi har bara gått och väntat på svar den här veckan...men nu kom det!

Första gången i mitt liv tycker jag att det ska bli roligt med att packa grejjer, tapetsera och flyttstäda!

Så härligt både för Wilma och Zelda....
Tralalalalaa

YEEEEES!

Ååååh vad vi är lyckliga nu=) Vi har fått en lägenhet med stoooor uteplats!! vi kommer flytta in den 1 juni, vilket betyder att vi kommer kunna njuta hela sommaren av trädgården....och att vi kommer kunna grilla=D

Vi har sökt länge efter det perfekta boendet, och när vi var och kollade på den här lägenheten kändes det redan då som om det var vårat...Vi har bara gått och väntat på svar den här veckan...men nu kom det!

Första gången i mitt liv tycker jag att det ska bli roligt med att packa grejjer, tapetsera och flyttstäda!

Så härligt både för Wilma och Zelda....
Tralalalalaa

Torsdag morgon=)

Uppe i ottan som vanligt med min lilla sötnöt=) Började morgonen med en sväng ut med Zelda, alltid lika skönt när det är vackert väder!

Idag händer det inte så mycket, vi ska mest vara hemma och ta det lugnt, ut på någon promenad...Hoppas kunna berätta en rolig sak här ikväll, men måste avvakta lite till! Om jag inte kommer med någon nyhet ikväll lär jag vara besviken och inte vilja blogga på ett halvår...Hahha neee inte så värst, men lite besviken iaf!

En annan anledning till att jag inte skulle kunna skriva ikväll vore att vårat internet lagt av....Äntligen är uppsägningstiden ute på dettta skit bredband!!! Aldrig mer mobilt igen säger jag!! Uppsägningen skulle löpa ut idag, så får se om det stängs av....Hmmmm och inte har vi tagit och införskaffat oss något nytt än. Men men...

Ooooh idag har jag träningsvärk känner jag....Härligt att bära runt på en Wilma då=)=)
Då måste Pilatesen igår gjort någon nytta=)

Bye

Dåligt med uppdatering....

Till alla mina kära läsare vill jag bara säga att det vackra vädret gör att det blir allt glesare mellan inläggen! Hihi....
Riktigt härligt att få lite sol på sig nu när vintern har varit så ruskigt kall och lååååång....

Här hemma pysslas det med det ena och det andra, tiden bara rinner iväg! Som idag, började med att gå ner till hyresbostäders kontor för att fixa en till garageplats åt mustangen, som måste vara närmare stan nu när vädret börjar bli fint=)=) Efter det iaf, så knallade vi bort till församlingshemmet för lite musik. Wilma älskar att spela instrument, speciellt trumma!! Idag var vi en riktigt stor grupp, tror det sammanlagt var 12 barn+ föräldrar...5 pappor, vilket är häpnadsväckande stort antal! Tänk er hur det var på 50-talet, tror knappast man hade sett fem pappor sitta och sjunga i ring med sina barn=)

Nu på eftermiddagen har vi hunnit med en långpromenad i solen, härligt!! Så fort Lasse dyker upp beger vi oss iväg till Söderköping för en fika med mammsen min. Var hur länge som helst jag såg henne, men hon jobbar så himla mkt nu att hon aldrig har tid!

Wilma då:
Hon har mer och mer visat intresse för att ställa sig upp mot bord o dyl. lite läskigt är det för hon är så himla snabb med att resa sig att man inte ens vågar blinka! Hon har ju inte riktigt motoriken med sig och litar helt blint på att jag ska ta emot henne när hon släpper:P
Så vad det gäller krypning, tror jag att hon hoppar över det helt! Hon kan ju ta sig fram genom att hasa på rumpan och hon ålar bakåt, men krypa vill hon inte än....

Hon har även lärt sig säga mamma och försöker säga pappa, dock är det lite mer otydligt=) Men vad gulligt det är när hon försöker, det får ju den alldra känslokallaste människa på jorden att smälta!

Har förmodligen även en stor nyhet att berätta oxå! men måste vänta ett par dagar till så att jag inte säger något som inte stämmer=)

Jaha det var väl det...
Ha det så bra=)

RSS 2.0