Maj maj måne....

Ny månad igen!! Tiden bara försvinner iväg, men skönt det..SOMMAREN närmar sig med stooooora steg:D
Nu är det en månad kvar tills vi flyttar, vilket märks här hemma. Vi har lyckats sälja lite möbler, så att vi slipper släppa på sånt vi inte vill ha längre. Dock lite krångligt utan köksbord med Wilma. Men det är väl tur att vi har en skinnsoffa som går att torka agv efter hon har ätit=)=)



Flyttpackas ska det göras med, första gången jag ser fram emot det!
Skönt att packa ner sånt man inte behöver heller, slipper jag damma på de prylarna iaf;P

I veckan då:

Igår var Wilma och jag mest bara hemma och myste, på eftermiddagen åkte vi ut en sväng till Familjen Zingmark/Sjöstrand, snart bara Zingmark:D:D
Dem hade kommit ganska långt med sina bröllopsplaner, vad jag är glad för deras skull! Verkar bli ett mysigt bröllop=)
Wilmas favoritvän Tuva lärde henne hur man spottar med charm, så nu har Wilma ännu en talang:P

Idag har jag städat på förmiddagen, inte alls kul men ett ont måste!! Besiktning av lägenheten är gjord idag med, gick väl som väntat ungefär. Han hade inte några anmärkningar om det vi hade tapetserat själva, han tyckte till och med att det var proffsigt gjort :D
Men däremot var det lite mkt skavanker i vardagsrummet, men han trodde inte det var nått att bekymmra sig över, puuuh!

Imorgon bär det av till stan för en promenad med Sussi och Ero:D Me like! Det är bara 3 veckor mellan Wilma och Ero, så det är kul. Blir väl en fika på stan med, hoppas på lite värme så att vi kan sitta ute=)
På kvällen har jag bokat in mig på ett pilates pass, eftersom jag missar min träning idag:O Haha...

>Torsdag har jag planer på att börja packa lite om inte något annat kul dyker upp som lockar mer;P Ska även försöka måla klart ett projekt jag har här hemma med, målar om lite möbler till Wilmas rum...Kul om det kan vara klart tills vi flyttar=)

Ja det var väl det tror jag, en ganska skön vecka faktiskt!! Nu väntar jag på Lasse så vi kan ta en långpromenad med dem små:D Vi skulle även byta däck på cykeln, så att den går att använda igen!!!


Våra bäbisar=) Dock tycker inte Zelda om blixten! Hihi...



RSS 2.0