FREDAG

Jahopp då är det redan fredag, så skönt=) Trots att vi varit sjuka här hemma den här veckan har tiden bara...schooof s åvar det fredag...

Dagen började med att pappsen var här på en fika...alltid lika roande! Nu väntas det lunch ihop med min allra bästaste Lasse! Får se när han dyker upp....
Sen ikväll är det fredagsmyts som gäller med ett glas rött och ngn god mat, förmodligen kyckling om inte lasse har någon invändning!

Hör och häpna, har vi massor med ledig tid den här helgen, ska bli så skönt att kunna göra det som faller en in istället för att ha något slags schema över vad som ska ske...Det ända vi bestämmt är att lasses föräldrar förmodligen kommer förbi på en fika och att vi ska åka o kolla på en ny köksmöbel, gärna någon vit sådan=)=) Jag har kollat runt lite på nätet förö att hitta lite inspiration, känns som hemmet stått still nu ett tag=P Har verkligen fastnat för den "nya" kökssoffan...Lite väl saftig i priset, mellan 6000- 8000kr. Men drömma kan man ju alltid!


Den här är ifrån http://www.himlenrunt.com

Ni får ha en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Allt bra med dig annars? :)

2010-03-19 @ 12:14:00
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Maja

Jättesöt blogg :)

2010-03-19 @ 12:34:05
URL: http://majavallent.blogg.se/
Postat av: emelie

oj, det var en dyr soffa för en träsoffa. Antar att det är den på bilden

2010-03-19 @ 12:41:12
URL: http://emeets.blogg.se/
Postat av: Linda

Du kan nog annars hitta något liknande på second hand/loppis för billigare peng och därefter måla den själv :) Allt annars bra med er?

2010-03-22 @ 12:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0